Nieuws

Plv-vz bevorderd tot Res Kolonel

Webmaster
17 juni 2017

Op 6 juni j.l. is onze nieuwe plaatsvervanger-voorzitter Maarten Rol door P-CLAS, Generaal-majoor Martin Wijnen, bevorderd tot Res Kolonel. De gelegenheid vond plaats tijdens de Social van de Oefening Civil Spring van het Netwerk Infra van 1 CMI Co. De bevordering hangt samen met een nieuwe functie binnen Staf-CLAS: daar zal hij een reorganisatiestudie uitvoeren naar het domein Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Na goedkeuring van de studie en de daarin geadviseerde keuzes mag hij vervolgens deze reorganisatie gaan begeleiden. Namens ons allen, van harte gefeliciteerd.
Uiteraard laat onze voorzitter deze gelegenheid niet voorbij gaan om onze vereniging te promoten door het aanbieden van onze bekende Golfballen set aan P-CLAS.