Lustrumfeest VOG

Eindelijk is het zover, u kunt zich inschrijven voor het reeds tweemaal uitgestelde Lustrumfeest.

Zoals begin juni aangekondigd organiseren wij voor u, ter gelegenheid van het 70-jarig bestaan van de Vereniging Officieren Genie in 2020, een spetterend Lustrumfeest. Het feest vindt plaats op vrijdagavond 07 oktober 2022 op de Mauritskazerne in Ede (www.mauritskazerne.nl). 

Vanaf 19.00u bent u welkom en zal het Vrijwillig Fanfarekorps Der Genie het feest starten en haar repertoire ten gehore brengen. Rond kwart voor acht is de officiële opening door de Voorzitter VOG waarna uiteraard ook het Mineurslied gezongen zal worden. Een band gaat gedurende de avond zorgen dat de liefhebbers met de voetjes van de vloer kunnen. Tijdens het feest is er ook aandacht voor het recent verkregen vaandelopschrift en duiken we in de geschiedenis van de VOG. Om 23.00u zal de band ophouden met spelen en rond 23.30u moet de rust op de Mauritskazerne wedergekeerd zijn.

De dresscode voor dit Lustrumfeest is feestelijk.

Voor uw deelname als lid van de VOG vragen we, ter ere van het 275 jarig bestaan van het Regiment in 2023, een symbolische bijdrage van €17,48 en voor uw partner een eveneens symbolische bijdrage van €2,75. Aanmelden en betalen kan via het aankopen van een ticket. De inschrijving sluit maandag 12 september.

In overleg met het bestuur is dit feest ook toegankelijk voor niet-leden. Zij betalen een bijdrage van €27,50 en zijn dan bijzonder lid tot eind 2023. Voor hun partners wordt een bijdrage van €17,48 gevraagd. Kent u in uw omgeving officieren of gelijkgestelde burgers die lid zijn van het Regiment maar niet van de VOG dan kunt u ze dus enthousiasmeren om mee te gaan naar het feest.

De Mauritskazerne is naast het NS-station Ede-Wageningen (500m wandelen) en er is voldoende parkeergelegenheid. Mocht u willen overnachten dan kan dat helaas niet meer op de Mauritskazerne maar er zijn in de directe omgeving voldoende hotels beschikbaar.

Wij hebben er zin in!

Organisatie Lustrumfeest VOG
Groet, Marijke, Ruud, Ruud, Sander, Dennis en Bas.