Regimentsdiner Amersfoort 2023

Voor alle officieren, onderofficieren en burgermedewerkers vanaf schaal 4 die werkzaam zijn of waren bij het Regiment Genietroepen. 

Programma
18.00    ontvangst, aansluitend diner
22.00    einde diner, aansluitend borrel
23.59    einde borrel

Tenue
Postactieve en actief dienende militairen: AT-1 of GT-2. Overige deelnemers: voor de heren smoking of donker kostuum, voor de dames middagjapon of cocktailjurk.

Arrangement
Welkomstdrankje gevolgd door een drie gangen diner. Tijdens het diner kunt u onbeperkt genieten van huiswijnen, pils van de tap, frisdranken en koffie & thee. Verder ontvangt u drie consumptiemunten voor de afsluitende borrel.

Aanmelden diner
Aanmelden kan tot en met 12 november 2023. De maximale capaciteit bedraagt 320 personen.

Kosten
In tegenstelling tot eerdere berichten is de eigen bijdrage dit jaar nog voor iedereen gelijk. Maandag 30 oktober hebben diverse verenigingen en stichtingen van het Regiment besloten het verschil in de eigen bijdrage van  €50,00 voor hun rekening te nemen. Alle deelnemers betalen dus €25,00 om deel te nemen aan het diner.

De bijdrage van de verenigingen en stichtingen komen uit de eigen middelen. Hoe de eigen bijdrage er bij de diners in 2024 uit komt te zien wordt nog bekeken.

Restitutie van €50,00 voor diegene die reeds ingeschreven zijn en een eigen bijdrage van €75,00 betaald hebben volgt.

Aanmelden
Ga naar www.regimentgenietroepen.nl, log in, ga naar mijn activiteiten, selecteer het ticket van de categorie waar u in valt, druk op inschrijven en volg de aanwijzingen op het scherm. Dieetwensen kunnen aangegeven worden bij het inschrijven. Voor het bestellen van tickets is een inlogcode voor de webste van het regiment  vereist. Indien u niet in het bezit bent van een inlogcode dient u deze aan te vragen.

Legering
De dichtstbij gelegen kazerne is de Bernhardkazerne te Amersfoort. Legering kan door actief dienend personeel worden aangevraagd via Servicepunt onder vermelding van Regimentsdiner Genietroepen. Er is in Amersfoort beperkt legering beschikbaar.